Saccaria Cremacaffé zrnková káva 1kg

Kód: 49403
529 Kč 472,32 Kč bez DPH 52,90 Kč / 100 g
Skladem

Saccaria Cremacaffé je směs kávy Arabiky a Robusty v poměru 70/30. Výsledkem je originální směs jemné a krémové chuti, vhodná pro všechny typy přípravy kávy. Cremacaffé uspokojí všechny milovníky italského espressa, ale díky chuti kávy Robusta neztratí výraz ani v mléčných nápojích jako je cappuccino nebo latte macchiatto. Chuť kávy je plná, intenzivní a příjemně nasládlá.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Saccaria Cremacaffé je směs kávy Arabiky a Robusty v poměru 70/30. Výsledkem je originální směs jemné a krémové chuti, vhodná pro všechny typy přípravy kávy. Cremacaffé uspokojí všechny milovníky italského espressa, ale díky chuti kávy Robusta neztratí výraz ani v mléčných nápojích jako je cappuccino nebo latte macchiatto. Chuť kávy je plná, intenzivní a příjemně nasládlá.

 

Saccaria Cremacaffé, zrnková káva 1 kg

- zrnková káva

- pražení dle originální italské receptury

- balení 1000g

- složení: 70% ARABICA + 30% ROBUSTA

 

SACCARIA

Saccaria Caff? definuje vášeň, zkušenosti a jedinečný vkus. Společnost vznikla v roce 1882 v italské Senigallii. V roce 1962 byla uvedena do provozu pražírna v Marina di Montemarciano. Saccaria Caff?, vedená čtvrtou generací, je dnes milníkem pro milovníky tradičního espressa vyrobeného v Itálii.

V Saccarii není nic ponecháno náhodě. Vše začíná výběrem zrn nejlepších odrůd káv z celého světa. Zásadní je pak pražení, které vytváří rovnováhu mezi vůní, chutí a tělem. Tradice a kvalita jsou zde spojeny dohromady a jsou schopny uspokojit chutě i těch nejnáročnějších!

*třetí obrázek slouží pouze jako ilustrační   

Doplňkové parametry

Kategorie: Káva
Výrobce: Saccaria
Druh: Arabica+Robusta
Forma: Zrnková
Balení: 1kg
Stupěň pražení: Světlé
Poměr směsi Arabika/Robusta: 70/30
Chutě: Sladká, Ovoce, Oříšek
Země původu: Střední Amerika, Jižní Amerika, Jihovýchodní Asie, Afrika
Crema: 3
Hořkost: 2
Kyselost: 2

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: