Doprava od 2 500 Kč a 6 kg zdarma Dárek k nákupu Expedice do 24 hod. Kamenná prodejna

Infolinka +420 774 611 111

Infolinka

MOJEKAFE.CZ
+420 774 611 111
Po-Pá 8:00-18:00 hod.
info@mojekafe.cz

Nejprodávanější


RECENZE

RECENZE

 

Vážení zákazníci,
děkujeme Vám za hodnocení našeho obchodu. Velmi si vážíme Vaší důvěry a věříme, že i nadále budete s našimi službami spokojeni.
tým MOJEKAFE.CZ

Na základě Vaší spokojenosti získal náš obchod na nákupním portálu HEUREKA.CZ prestižní certifikát "Ověřeno zákazníky".


Přidáno: 19.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Odeslali špatné zboží. Na první email s problémem mi nikdo neodepsal. Poté mi volal sice milý pán, ale řešení jejich chyb bych si představoval opravdu jinak. Posílání kafe v hodnotě do 200,- zpátky poštou na své náklady, abych dostal správné kafe je přitažené za vlasy. Druhá možnost vyrovnání je sleva 10%!!! z ceny nedoručené kávy na další nákup. Ve výsledku mám kávu kterou jsem nechtěl a slevu 20,- na další nákup v obchodě, kde nevím jestli chci ještě nakupovat.

Pro:

Příjemný pán na telefonu

Proti:

Odeslali špatné zboží
Nereagovali na první email se stížností

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, pane Tomáši, celou záležitost jsme řešili při našem telefonickém hovoru, kdy jsem se vám za vzniklé komplikace omlouval a společně jsme se domluvili na dalším postupu. Zde ale uvádíte jiné informace, tak mi tedy dovolte, abych i pro návštěvníky Heureky.cz shrnul celou situaci:

Zákazník u nás objednal 2kg kávy + 1ks kávy Illy Etiopia 250g. V odeslané zásilce byla káva Illy Etiopia 250g (185 Kč) chybně zaměněna za Rioba Etiopia 500g (189 Kč – fakturována za 185 Kč).

O tomto nás zákazník informoval e-mailem, na který jsme obratem neodpověděli proto, že jsme tuto situaci chtěli řešit telefonicky, abychom mohli nejlépe a nejrychleji domluvit další postup výměny zboží. Při hovoru se zákazníkem jsme se shodli na tom, že si tedy nebudeme posílat 1ks plechovky kávy tam a zpátky a proto jsem navrhnul slevu 10% na další nákup - sleva byla myšlena na celý nákup. S tímto zákazník souhlasil. Pokud by zákazník trval na výměně zboží, plechovku kávy bychom rádi poslali a výměnu uskutečnili na naše náklady. Tuto situaci jsem považoval tedy za vyřešenou. Po skončení hovoru jsem v kartě zákazníka navíc nastavil DOPRAVU ZDARMA na další nákup.

Z vaši recenze, pane Tomáši, se dočítám i to, že nákup u nás již asi nebudete chtít realizovat, což mě moc mrzí. Po této napsané recenzi jsem vás znovu telefonicky kontaktoval (pátek 19.10. ve 12:57 hod.) a chtěl jsem situaci objasnit a nabídnout nové řešení, které by směřovalo k výměně kávy. Telefon jste ale nezvedal a zpátky nás již nekontaktoval.

Ještě jednou přijměte naši velkou omluvu, a pokud se rozhodnete u nás opět nakoupit a dáte nám důvěru, ujišťuji vás, že budete maximálně spokojen. S pozdravem Roman Mazáč MOJEKAFE.CZ
 

Přidáno: 12.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velmi rychlé, spolehlivé

 

Přidáno: 08.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Inzerce objednávky slibovala dodání druhý den. Nestalo se. Druhý den přišlo e-mailem vyzvání na proplacení a čísla účtů, kam platbu zaslat.
Provedla jsem okamžitě. Další den jsem teprve obdržela zprávu dopravce, že zásilku převzali. Protože až další den byl pátek 28.9. a to byl státní svátek, dopravce nedoručoval zásilky. Čekala jsem tedy doručení v sobotu.
Nekonalo se. Teprve v pondělí dopoledne mi přišla SMS zpráva na mobil v 7:43, že mezi 10-12.00 bude balík doručován, což je dost pozdě, neb jsem od rána již v práci a měla bych se o doručování dozvědět alespoň večer den před tím. Pověřila jsem tedy syna, aby zásilku převzal sám. Doma v uvedenou doby byl, nikdo však nezvonil. Přesně ve 12.01 jsem dostala zprávu na mobil, že zásilka je připravena k vyzvednutí na náhr. místě v době od 12.00 do 20.00. Zásilku jsem tedy vyzvedla osobně. Musím však říci, že jsem právě objednávala větší množství proto, aby mi bylo doručeno na mou adresu a nemusela jsem tedy pro toto chodit osobně a tahat se s tím domů. Jaké jsou tedy zkušenosti? Možná za to nemůže obchodní společnost, třeba jen dopravce. To ale ať si to mezi sebou porovnají sami. LN

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, Lucie, děkujeme vám za váš nákup i recenzi.
Pro návštěvníky Heureky.cz i pro vaše objasnění uvádíme následující rekapitulaci:

úterý 25.9.2018 17:47 hod. - přijata objednávka s platbou bankovním převodem (u tohoto typu platby vždy čekáme na připsání platby na našem účtu, proto nemůže odeslání zboží proběhnout okamžitě).
středa 26.9.2018 - připsána vaše platba v našem systému. Objednávka postoupena do expedice, balení zásilky.
čtvrtek 27.9.2018 - zásilka předána dopravci PPL (doručení probíhá následující pracovní den). Odeslán e-mail s číslem zásilky - možnost on-line sledování pohybu zásilky.
pátek 28.9.2018 STÁTNÍ SVÁTEK ČR – dopravce nedoručuje (sobotní doručení u dopravce není v případě, že je státní svátek v pátek)
pondělí 1.10.2018 - zásilka doručována (v info u dopravce jsme dohledali: Zásilka nebyla doručena z důvodu dohody doručení na adresu ParcelShopu).

Z naší strany bylo splněno vše a s maximální rychlostí. Pokud potřebujete objednávku expedovat obratem, je nutné zvolit způsob platby DOBÍRKOU a objednat do 12:00 hod. Při splnění těchto podmínek vám garantujeme dodání druhý pracovní den.

Za komplikace se vám i přesto moc omlouváme.
S přátelským pozdravem MOJEKAFE.CZ
 

Přidáno: 08.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super vyber, dobra cena, rychle doruceni a vse bez problemu. Neni co dodat.

 

 

Přidáno: 04.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlost a spolehlivost.

 

 

Přidáno: 03.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost

 

Přidáno: 02.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

S obchodem jsem dlouhodobě velice spokojena.

 

Přidáno: 30.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše v pořádku, jako vždy.

 

 

Přidáno: 24.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zatím jsme neměli žádný problém. Jsme spokojeni

 

 

Přidáno: 23.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Výborný přehled, dostatek informací, profesionální přístup pracovníků obchodu

 

 

Přidáno: 21.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše proběhlo rychle a naprosto bez problémů.

 

 

Přidáno: 20.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost, komunikace, platba

 

Přidáno: 19.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé dodání

 

Přidáno: 18.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velký výběr jakékoliv kávy i ve větším balení, dostupná cena, komunikace ze strany obchodu, když mnou objednaná káva nebyla. Super! Rychlé dodání. Děkuji mnohokrát a určitě nakoupím znovu.

Proti:

O žádné nevím.

 

Přidáno: 18.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé doručení, výborná komunikace s obchodem