Pellini CHO horká čokoláda 1kg
Kód: 15101

přijaté do 12:00

2499 Kč / 109 EUR

pražením a garancí původu
.png?642b10cc)
potraviny

1500 Kč / 65 EUR
Související produkty
Detailní popis produktu
Hustá horká čokoláda Pellini CHO je vyrobena dle tradičních receptur italských mistrů. Směs určená pro přípravu velmi husté horké čokolády od firmy Pellini, která čokoládu vyrábí ve vlastní produkci. Vynikající chuť s vysokým obsahem kakaa zaručuje dokonalý požitek. Výhodou čokolády je volba hustoty nápoje - od krémové čokolády až po pudingově hustou čokoládu.
Pellini CHO horká čokoláda 1 kg
- instantní směs pro přípravu husté krémové čokolády
- obsahuje 36% kakaa
- balení 1000g
- vyrobeno v Itálii
Příprava nápoje pro dosažení skvělé hustoty: čokoládový prášek rozmíchejte ve studeném mléce a za stálého míchání přiveďte k varu. Ideální výsledek docílíte pomocí horké páry.
Doporučené dávkování: pro krémovou čokoládu: 150ml mléka + 20g přípravku (2 kávové lžičky). Pro pudingově hustou čokoládu: 120ml mléka + 25g přípravku (2,5 kávové lžičky).
Pellini
Počátek značky Pellini Caffe je datován do roku 1922. Dnes patří k největším výrobcům kávy v Itálii. Dominantním znakem je důraz na kvalitu.
Společnost Pellini Caffe sídlící ve Veroně byla oceněna zlatou medailí na mezinárodním testování kávy a je lídrem na trhu mleté moka kávy. Pellini TOP, vlajková loď společnosti, přesně vystihuje filozofii Pellini Caffe - úšpěšná káva díky své vnitřní kvalitě.
Menší procento výroby kávy připadá na vývoz. Přesná a cílená vůle, která inspirovala každé rozhodnutí firmy, se projevila ve všech jejich aktivitách týkajících se vývoje, ale i dohod o spolupráci po celém světě a kvality produktů. Káva Pellini je jednou z mála italských káv s certifikací KOSHER na všechny své produkty.
*třetí obrázek slouží pouze jako ilustrační
Doplňkové parametry
Kategorie: | Horká čokoláda |
---|---|
Výrobce: | Pellini |
Druh: | Mléčná |
Forma: | Neporcovaný |
Balení: | 1kg |
Crema: | 2 |
Hořkost: | 1 |
Kyselost: | 3 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.