Jak je to? BIO certifikace

Zelená vlajka a na ní bílé hvězdičky ve tvaru listu, to je Bio logo.

bio-produkt-zdrava-vyziva 

Jsme si jistí, že tento obrázek v dnešní době už většina z nás na obalu produktu viděla. Možná ale každý neví, co doopravdy označení Bio znamená. Bio logo na obalu kávy znamená, že použití pesticidů a chemických hnojiv při pěstování je silně omezeno.

Mezi naše nejoblíbenější Bio kávy patří Cellini Bio Fairtrade Espresso 100% Arabica zrnková káva 250g se svěžím aroma a příjemnou sladkostí nebo RIOBA BIO 100% Arabica 1 kg.

Všechny Bio produkty jsou rovněž pěstovány udržitelným způsobem a bez použití geneticky modifikovaných organismů. Tyto postupy pěstování napomáhají udržovat zdravé životní prostředí a čistou podzemní vodu. EU certifikace vyžaduje, aby se farmy podrobovaly každoročnímu testování za účelem ověření toho, zda používají schválené postupy bio zemědělství.

Díky garancím EU pokaždé, když si kupujete Bio výrobek máte jistotu, že byl vyprodukován s dodržením přísných pravidel, jež respektují naše životní prostředí a práva zvířat.

bio-zrnkova-kava-riobabio-rainforest-alliance-zrnkova-kava-mauro-perubio-zrnkova-kava-vergnanobio-zrnkova-kava-maurobio-zrnkova-kava-saccaria